De vrijwilligers

Natuurlijk kan de kattenboet niet bestaan zonder een grote groep vrijwilligers. Naast het schoonhouden van de kattenboet en het voeren van de katten moeten er ook inkopen worden gedaan, moet de was gedraaid worden en moeten er diverse klussen worden gedaan om alles draaiende te houden.

Hieronder zullen wij de huidige groep aan u voorstellen:

het bestuur

Liesbeth

Joke

Hetty, Liesbeth en Joke vormen samen het bestuur van de Kattenboet zonder dat zij een echte bestuurlijke takenverdeling hebben. Joke doet het financiele deel, Hetty de bezoekjes aan de dierenarts en Liesbeth houdt de voorraden bij en neemt het grootste gedeelte van het voeren voor haar rekening.

de vrijwilligers

Helma

Jeannette

Heleen

Leny

Roeland

Inge

Jeannette


Deze mensen offeren, geheel vrijwillig, een deel van hun vrije tijd op om hun bijdrage te leveren aan het welzijn van de katten van de Kattenboet. Heleen is een van de nieuwste vrijwilligster en heeft zich ondertussen ontpopt als interieurontwerpster. Zij veranderd het verblijf steeds meer in een gezellige, knusse huiskamer. Ineke en Margret zijn al tijden actief. Lisa is het team vorig jaar komen versterken en de laatste aanwinst is Inge (het paardenvrouwtje). Zij bood spontaan aan om de plek van Edith in te nemen nadat zij gestopt was. Jessica is de vrolijke noot van het stel. Voor de duvel niet bang maar van spinnen moet ze niets hebben. Jeannette en Roeland doen elke donderdagavond dienst. Daarnaast komt Roeland graag zomaar even langs om de katten met een snoepje te verwennen. Ellen heeft jarenlang de website bijgehouden en heel af en toe komt ze een zaterdagochtend langs om te helpen maar door haar drukke baan, waardoor ze vaak in het buitenland is komt het er, jammer genoeg, niet veel van.


Manuel

Roeland

      Martin

het onderhoudsteam

Het onderhoud van de boet is al jarenlang in de vertrouwde handen van Manuel. Hij houdt de technische staat van de verblijven bij en maait het gras. Roeland verzorgd de verwarming en houdt de electra in de gaten. Tevens is hij regelmatig samen met Jeannette het onkruid rondom de boet aan het wieden. Martin helpt, daar waar nodig, een handje.

website beheerder

Martin

Sinds enige tijd heeft Martin het beheer van de website overgenomen. Ellen heeft het fantastisch gedaan maar heeft er, door haar drukke baan, eigenlijk geen tijd voor. De spaarzame vrije tijd die ze heeft wil ze liever besteden aan een extra ochtendje schoonmaken en de katjes verwennen.

Wij zijn ontzettend blij met zoveel trouwe vrijwilligers. Helaas zijn er, in de loop der jaren, enkele vrijwilligsters moeten stoppen omdat zij er gewoon geen tijd meer voor hadden. Ook zijn een aantal van onze vrijwilligsters niet meer onder ons, zoals Gerda Zij is bijna 82 jaar geworden en heeft maar liefst tot haar 80ste bij ons gewerkt.

Ook een van de oprichtsters van de Boet, Wilma, is op veel te jonge leeftijd van ons heen gegaan.

Mocht u door het lezen van deze website denken "dat lijkt mij ook wel iets" aarzel dan niet en meldt u aan via ons mailadres. Het is goed werk en ook nog in een geweldig leuk team!


kattenboet.com@kattenboet.com

kattenboet.com © 2009