Oproepjes

Regelmatig krijgen wij vragen om een kat op te nemen omdat het huidige baasje is overleden of, door omstandigheden, niet meer voor zijn of haar diertje kan zorgen. Ook worden er regelmatig katten gesignaleerd in onze woonomgeving die blijkbaar nergens bij horen maar toch op zoek gaan naar een warm en veilig plekje.


Helaas geldt er voor de kattenboet een opnamestop zodat wij deze mensen moeten teleurstellen en, erger nog, de kat een niet te voorspellen   toekomst    in laten gaan.


Voor deze katten is, onder andere, deze pagina.  Mocht u zo'n kat kennen en  wilt u het beestje helpen neem dan contact met ons op en wij gaan proberen om  het beestje   op deze wijze toch een goede toekomst te bieden.


Ook andere oproepen   met betrekking  tot  katten of de kattenboet kunnen hier geplaatst worden.Door het wegvallen van enkele vrijwilligsters wordt de druk op de overgebleven krachten wel erg groot.


Dus mocht u begaan zijn met het lot van onze katten,  heeft u een paar uurtjes per week tijd over en bent u niet vies van vuile handen (kunnen overigens weer gewassen worden) meldt u dan aan om lid te worden van ons vrijwilligersteam.


De sfeer is goed, de koffie staat klaar en onze katten zullen u dankbaar zijn

Vrijwilligsters  gevraagd

Gezocht: een mini wasmachine

Regelmatig hebben we, doordat de katers veel piesen, vuile doekjes en dweilen. De medewerksters nemen die mee naar huis om te wassen maar dat is natuurlijk niet echt fris. Nu dachten we dat we misschien met een mini wasser deze doekjes bij de boet kunnen wassen terwijl er schoongemaakt wordt. Een echte wasmachine is geen optie omdat we niet op het riool aangesloten zijn en dus geen grote stromen water kunnen wegpompen.

Wie heeft er toevallig nog zo'n machientje op zolder staan en doet er niets mee??

BOETBEWONERS ZOEKEN NIEUWE MEUBELS

                                                     Wat stond het prachtig die rieten     stoelen in de buitenren en wat lagen de bewoners daar heerlijk op te genieten van de zon.

                                                     Helaas heeft de tand des tijds het van de houdbaarheid gewonnen en waren we genoodzaakt om de stoelen weg te doen.

                                                     

Nu zijn de bewoners erg verdrietig en vragen zij u om hulp. Wie o wie heeft er nog een paar oude rieten stoelen over voor onze katten. Zij zouden weer erg gelukkig worden. Het mogen rieten eetkamer- stoelen zijn maar ook kuipjes zijn welkom. Kunststof stoelen vinden de katten, zonder kussentje, niet echt fijn en de kussentjes vergaan heel erg snel met het Helderse weer. Dus mocht u wat rieten stoelen overhebben en kunt u ze brengen zouden wij u heel erg dankbaar zijn. Mocht er niemand aanwezig zijn dan kunt u ze gewoon over het hek zetten. Lukt dit niet dan kunt u ook een mailtje sturen naar kattenboet.com@kattenboet.com. Dan nemen wij contact met u op.

Namens de katten alvast hartelijk dank.

 

 De Kattenboet is een zelfstandige opvang voor kansloze wilde/verwilderde katten in de Kop van Noord Holland.

In de Kattenboet wonen uitsluitend wilde/verwilderde katten, die na castratie/sterilisatie niet meer op de vangplaats konden worden teruggezet.

De Kattenboet heeft een opnamestop voor nieuwe katten. Wij krijgen nog regelmatig het verzoek om een kat op te nemen maar helaas is dat niet mogelijk. Hiervoor kunt u terecht bij een dierenasiel bij u in de buurt. 

Wij hopen met deze site een duidelijk beeld te kunnen geven over de gang van zaken met betrekking tot de Kattenboet. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u gebruik maken van ons emailadres kattenboet.com@kattenboet.com.

kattenboet.com © 2009