POEZENPLAATJES

Deze pagina is bestemd voor leuke, aandoenlijke of grappige plaatjes van de katten. Het hoeven niet speciaal kattenboetkatten te zijn maar heeft u een mooie foto van uw eigen kat en wilt u deze delen met de andere bezoekers van deze site dan kunt u de foto (liefst met en klein verhaaltje erbij) sturen naar ons emailadres kattenboetdh@outlook.com.


Guus waande zich in een tropisch zwembad. Lekker met zijnpootjes bungelend aande rand van het bad. Dit bracht Heleenookop een idee.Ze ging heerlijk op bed liggen met Sonny en droomdedat ze op eenligbedinhet water lag.

Guus

Hetty heeft de zorg op zich genomen van een kat waarvan de baasjes niet meer voor hem konden zorgen. Dit temeer omdat Garfield (zo heet hij) niet meer op zijn achterpootjes kon staan en dus veel extra zorg nodig heeft maar zie waar een liefdevolle en goede verzorging (en af en toe een stukje taart) toe kan leiden.......Garfield kan weer staan en loopt zelfs, al is het wat moeilijk, zelf naar de kattenbak. Hetty is zo blij dat ze de onderstaande foto's opstuurde om het iedereen te laten weten.

Sjennetje is normaal gesproken een beetje schuw maar nu liet ze zich rustig fotograveren op de rieten stoel. Al snel was de reden, waarom ze dit deed, duidelijk......Inge kwam langs met lekkere snoepjes en daar wil je natuurlijk wel even voor blijven zitten.

Zomaar wat plaatjes van Donald. Hij voelt zich echt op zijn gemak in de boet en vindt overal een plaatsje om even heerlijk te relaxen. Of het nu een krabpaal is of de verwarmingsketel...........Donald vindt het prima

Als Joke 's avond eens lekker lui op de bank wilt hangen dan is dat onmogelijk. De banken zijn in beslag genomen door Nala, Bas, Simba, Lady en Mexx en ze zijn echt niet van plan om dat lekkere plekje af te staan. Dus Joke moet op de grond.

Dit zijn Truffel en Basjo.De hondjes die altijd met Liesbeth mee zijn als zij naar de boet gaat. Ze weten dat zij niet naar binnen mogen maar zo in het zonnetje vinden zij dat geen enkel probleem en vermaken zij zich prima met de wortels die de paardjes op het land laten liggen. Thuis vinden zij er niets aan maar bij de boet eten zij ze allemaal op.

Liesbeth had haar camera meegenomen naar de boet en heeft een paar leuke plaatjes geschoten. De eerste drie zijn Donalden Lizzy die buiten genieten van een heerlijk winters zonnetje. De laatste twee zijn van Sjennetje die graag boven op het zoldertje vertoeft.

Dit plaatje ontvingen we van Joke. Een jaar geleden heeft ze Nala en Lady geadopteerd bij haar katers Boris en Bas. Nu een jaar later is Boris helaas overleden maar Bas heeft gelukkig troost kunnen zoeken bij zijn stiefzusjes. Hij is weer helemaal gelukkig met zijn nieuwe harem.

Zo maar een leuk plaatje van Donald op een zonnige middag in de boet. Hij zit op zijn kattekrabpaaltroon te kijken naar zijn vrouwlijke medebewoners.

De pedicure van Sonny is op vakantie maar zijn nageltjes moeten nodig gedaan orden dus..............dan maar zelf aan de gang.

Onlangs is Roeland gesignaleerd met een hond. Hij was constant aan het roepen dat hij het niet was maar de schrijver dezes weet wel beter. Roeland houdt niet zo van honden omdat hij denkt dat het de natuurlijke vijanden van de katten zijn maar onderstaand plaatje laat zien dat dit toch echt fabels zijn.

Heleen is weer terug van vakantie dus Sonny mocht weer naar huis terug maar....... ..........heeft hij het nou zo goed gehad in de boet of was het huisje van Heleen altijd al zo klein? Sonny past er in ieder geval niet meer in.

Nogmaals een plaatje van Nala en Lady. Ze hebben het erg naar hun zijn bij Joke. Nala heeft zelfs al helemaal vriendschap gesloten met Boris en Bas de twee katers van Joke

Dit zijn Lady en Nala. Deze poezen zijn van een mevrouw uit de Leliestraat.Zij moest opgenomen worden in de Lichtboei en voor de 3 katten moest een nieuw thuis gevonden worden. Gelukkig was Joke bereid deze twee schatjes op te nemen. Nala is een echte lieverd en Lady een echt dametje. Zij is wat pinniger en geeft de andere katten af en toe een mepje als het haar niet zint.

Bontje, het katertje van deze mevrouw heeft gelukkig ook elders een goed thuis gevonden.

Heleen en Sonny zijn echt onafscheidelijk geworden. Zelfs als Heleen even op de fiets weg wilt springt hij achterop om lekker mee te gaan.

Kerstmis ligt al weer een hele tijd achter ons en de goede (warme) tijden staan op het punt van aanbreken maar toch wilden wij u deze leuke plaatjes van Sonny niet onthouden. Heleen had speciaal voor hem een sok gekocht met een lekker cadeautje voor de kerst. Hij kon bijna niet wachten tot het kerstmis was.

Ook was Sonny razend benieuwd wat er nu boven in die kerstboom zat. Het duurde een tijdje maar uiteindelijk waagde hij het toch om in de boom te klimmen om het van dichtbij te kunnen bekijken.

Heleen is op bezoek geweest bij haar dochter in Amerika. Ze miste Sonny heel erg en daarom heeft ze een heel speciaal kussentje voor hem gekocht. Dat viel zichtbaar in de smaak bij Sonny (hij vertelde ook dat hij Heleen ook wel heel erg gemist had!!)

Joke was zo blij dat de twee voortvluchtigen, Juultje en Babet, weer terug zijn in de boet dat ze besloot om haar camera mee te nemen tijdens haar "sopbeurt". Dat leverde deze mooie plaatjes op.

Heleen stuurde deze foto van Terror Sonny. Sonny was niet zo geliefd bij de andere poezen en daarom is hij nu aan het logeren bij Heleen. Dat bevalt hem uitstekend en hij wil dan ook nog heeeeeeel lang bij haar blijven.

Hij is gek op spelletjes spelen en zijn favoriete spelletje is ....................... verstoppertje spelen (alleen is hij daar nog niet zo goed in zoals je ziet).

Liesbeth betrapte Nannes die tot over zijn oren verliefd is op de 20 jaar jongere Sterre. Wat een ouwe snoeperd!!!!!!

Dit is Donald nadat hij van die rottige kies verlost was. Hij moest een paar dagen bijkomen in de bench en dat vond hij niet leuk. Toen Liesbeth de foto wou nemen draaide hij dan ook gauw zijn kop om.

Liesbeth stuurde dit leuke plaatje van Juultje en Babet. Na hun vakantie bij boer John waren ze weer blij hun vriendin Lizzy te zien.

Dit is Pilar, de kleindochter van Liesbeth. Ze is graag bij oma en gaat dan vaak mee naar de boet. Ze vind het heel leuk om af te wassen en eten klaar te zetten.  Het allermooist vind ze het om drollen te scheppen. Ze telt ze dan ook altijd en laatst kwam ze tot 36!!!!!!!

Heleen met Sonny

Helma zag dit tafreeltje en dacht daar moet ik een foto van nemen voor de site. Het is ook een idilisch gezicht zo met dat kastje in het midden. of duidt het open deurtje er op dat een van de katten uit de kast is gekomen???

Een impressie van het dagelijks leven in de boet ingezonden door Liesbeth.

De poezen hebben geen gebrek aan eten en drinken zoals u ziet.

kattenboet.com © 2009

Liesbeth stuurde deze mooie foto van Juultje genietend van het vroege voorjaarszonnetje

Eigenlijk had Joke deze foto gestuurd als portretfoto op de pagina vrijwilligers maar hij was te leuk om in te gaan knippen. Hier zie je hoe het komt dat de katten altijd op haar zitten te wachten. Ze geeft ze altijd wat lekkers.

Ook Roeland stuurde een mooie foto van Spike met zijn vriendjes heerlijk genietend van het zonnetje.

Heleen heeft, net voor zijn overlijden, deze foto's van Spike opgestuurd. Donald lag heerlijk op de krabpaal te slapen maar Spike moest en zou daar bij gaan zitten.

Dat leverde deze aandoenlijke foto's op van twee gezworen kameraden.


We kunnen natuurlijk niet starten zonder een foto van onze kattenboetoudste te showen.

Vlammetje was de eerste bewoner van de boet en heeft daar 14 mooie jaren gekend. Helaas is hij vorig jaar overleden.