Sponsoring en donaties

Jan en Yvonne Lont hebben een zak vol voer langsgebracht. We zijn hier weer heel erg blij mee.

de nieuwe overbuurvrouw van Liesbeth heeft allerlei zakjes Whiskas geschonken aan de boet. We zijn blij met deze donatie en hopen dat ze het nog lang volhoudt bij Liesbeth in het straatje

Mevrouw Ellie Barends van Eerste Hulp onderwijs heeft een EHBO koffertje gedoneerd voor de boet. Altijd handig dus heel erg bedankt

Mevrouw Gerrisen blijft verrassen......nu heeft ze weer een leuke kattentunnel en twee schattige muisjes meegegeven. De katten vermaken zich er prima mee.

Ilse kwam lange met leuke mandjes, kleedjes en een thermodeken. Die laatste is naar Harry in het Jansenhok gegaan. Hij heeft daar geen kachel dus kan wel wat extra warmte gebruiken

Mevrouw Gerritsen heeft allemaal zakjes voer aan een lint geknoopt en deze als kerstslinger geschonken. Verder gaf ze voor de vrijwilligers bonbons mee en nog een hele leuke kerstkaart. Erg lief allemaal

Herman en An hebben weer voor kerstman en -vrouw gespeeld. Ze hebben een heel kerstdiner voor de poezen gebracht. Hartelijk dank hiervoornamens ons allemaal

Henk Visser kwam op visite en hij komt nooit met lege handen. Dit keer had hij 40 blikken almo en kauwstaafjes meegenomen. Henk namens ons allen.....Hartelijk dank

Een anonieme schenker heeft allerlei mooie spullen bij het hek gezet zoals een kattenbak, voerbakjes en een mooie mand. Uiteraard zijn wij hier heel blij mee en danken we hem of haar hartelijk voor deze gulle gift.

Er was een doos vol met handdoeken over het hek gegooid. Waarschijnlijk zijn ze van Francis. Handdoeken kunnen we nooit genoeg hebben dus we zijn er weer erg blij mee.

Helma heeft een tas vol met theedoeken, handdoeken en dweiltjes meegenomen. Dat soort dingen kunnen we natuurlijk altijd gebruiken. Hartelijk dank Helma.

Mevrouw Gerritsen heeft witte nep bonte kleedjes aan Liesbeth meegegeven voor de poezen. Dievinden het heerlijk om hun kontjes opte warmen en het slaapt ook heerlijk zacht.

Henk Visser kwam langs met een envelop met inhoud als bijdrage voor de verzorging van de poezen en tevens had hij blikjes almo mee. Henk we zijn er weer heel gelukkig mee.

Een mevrouw heeft een fietsmand over het hek gegooid. Liesbeth had met haar gesproken maar weet helaas haar naam niet meer. Evengoed danken wij deze aardige mevrouw voor deze welkome gift.

Nel Tol is zo begaan met het welzijn van de katten dat ze ook deze maand weer een zak vol lekkers bij het hek heeft neergezet.

Via Ilse zijn een stel dierenactivisten op de kattenboet gewezen. Zij redden allerlei dieren en vinden de boet een goed initiatief. Ze hebben wat voer achtergelaten en toegezegd binnenkort veeeeel meer te zullen brengen.

Herman en An hebben weer een heleboel lekkers gebracht voor dierendag. Dat is een vaste traditie geworden die ze al vanaf de start van de boet in ere houden.

Dhr Krijns heeft allerlei kattenboeken gedoneerd. Zijn overleden vrouw verzamelde ze en hij dacht dat de mensen vande kattenboet ze wel konden gebruiken. Inderdaad is dit een goed idee. Wellicht staan er wel dingen in die wij nog niet wisten. Ze vinden in ieder geval gretig aftrek onder de vrijwilligers.

Deen heeft een aantal leuke dozen gedoneerd waar de poezen heerlijk in kunnen luieren. Dank hiervoor.

Lenie Bleeker is langsgeweest met veel lekkers voor kat en mens en een leuk plantenbakje. Onze dank is weer groot

Peter, de buurman van Liesbeth en Manuel, heeft twee houten tuinstoelen gedoneerd aan de boet. Zo wordt ook de buitenkant weer wat gezelliger.

Henk en Veronica zijn langs geweest om even bij te praten en de poesjes  te verwennen met snoepjes en brokken. Zij waarderen het werk in de boet zeer.


Francis heeft een zak met handdoeken gebracht en die komen altijd weer van pas dus hartelijk dank

Alyssa en haar vriend hebben allemaal leuke kattendingen gebracht zoals transportmandjes, hangmanden, kattenbakken, speeltjes en voerbakken. Allemaal nagelnieuw. Ze vonden de boet schitterend enzullen aan ons blijven denken.

Nel Tol is weer langsgeweest met een voorraad kuipjes en brokken. Waar zouden we zijn zonder deze trouwe sponsoren.

De buurman van Liesbeth, Peter, had weer wat boomstammetjes gezaagd en aan de boet geschonken. Inge en haar dochterMex tilden zich een breuk aan de stammetjes maar uiteindelijk staan ze in de ren en de katten zijn er heel blij mee.

Een onbekende gever heeft 2 zakken met handdoeken en wat blikjes over het hek gegooid. Namens alle bewoners bedanken wij deze gever hartelijk

Ook Evelien, de vriendin van Saskia die weer de dochter van Liesbeth is, heeft ook een grote vuilniszak met mooie handdoeken gebracht en......zoals eerder gezegd we kunnen er nooit teveel van hebben.

Francis heeft een zak met handdoeken over het hek gegooid. Er stond geen naam bij maar de zak was voor Liesbeth herkenbaar en handdoeken kunnen wij nooit genoeg hebben.

Onze penningmeester meldde ons dat zij twee anonieme giften heeft ontvangen. Bij een gift stond niets anders vermeld dan gift/gratificatie en bij de andere stond dat men geen kerstkaarten heeft gestuurd en het geld dat daarmee uitgespaard was graag wilde doneren aan een goed doel en dat was dus onze boet.

Helaas kunnen wij deze mensen niet zelf bedanken maar wij hopen dat zij dit zullen lezen en dan weten dat wij erg blij zijn met hun gulle gift.

An en Herman en ook Lenie zijn ook deze keer de paasdagen niet vergeten en hebben alvast heerlijke paaseitjes voor de verzorgsters gebracht. Ook waren An en Herman de katten niet vergeten en hadden lekkere whiskas meegenomen

Lenie heeft voor de poezen allerlei lekkers gebracht en was de vrijwilligsters ook niet vergeten. Voor hen heeft ze een hele lading lekkere koeken meegenomen

Ellen uit Heerhugowaard is langs geweest. Ze was in het verleden aktief voor de boet (onder andere deze site) maar is nu veel op reis voor haar werk. Toch probeert ze altijd even langs te komen als ze in Nederland is. Ze had nog wat blikjes AD en die heeft ze meteen meegenomen voor de boet.

De paashaas is bij de boet langs geweest en heeft allerlei lekkers gebracht. Voor de bewoners lekker eten en brokjes envoor de vrijwilligers lekkere paaseitjes en koekjes.


An en Herman wederom bedankt voor deze gulle gift. Jullie zijn al vanaf dag 1 trouwe steunpilaren van de boet en daar zijn wij jullie enorm dankbaar voor.

Hetty en Joke hebben een kaartje bij hen bezorgd om te bedanken voor al dat lekkers.

Was Henk Visser tijdens sinterklaas de goede gever, nu waren An en Herman de kerstman. Ze brachten allerlei lekkers voor de poezen en ook weer voor de vrijwilligers. Waar zouden we zijn zonder deze lieve mensen.Ook is An weer jarig geweest en heeft haar "cadeaugeld" weer omgezet in een cheque voor de boet. We kunnen bij Jumper dus weer van allerlei lekkers halen.

Roeland en Jeannette hebben een nieuwe kraan geschonken aan de boet. Ze waren het gedruppel zat. Roeland heeft hem ook, met hulp van Guus en Sjennetje, zelf geplaatst

Henk Visser kwam voor Sinterklaas spelen en bracht voor de katjes lekkere snoepjes mee en voor de boet een kalender van Francien. In het logboek schreef hij een bedankje aan de lieve kattenboetvrienden voor hun geweldige goede werk van het afgelopen jaar.

Een aardige mevrouw heeft een stapel handdoeken gebracht.Ze vond de boet geweldig en zal ook een krantje brengen waar we eventueel een advertentie in kunnen plaatsen als we eens iets nodig  mochten hebben.

Ilse is geweest om even lekker te kletsen met Liesbeth en Inge en ze heeft meteen een aantal leuke kleedjes meegenomen voor de boet

Hele lieve mensen van een kattenpension hebben een vracht aan spullen gebracht waar onder krabpalen en mandjes. De katjes hebben weer een heel nieuw en fris onderkomen en zijn daar erg blij mee.

Henk Visser en An en Herman hebben lekkere zakjes Whiskas gebracht voor dierendag. Zij zullen de kattenboet nooit vergeten en de katjes zijn hen altijd heel erg dankbaar.

Het is wereld dierendag en dat betekent de laatste jaren dat Joke en Hetty door Marinus Vermooten worden verrast met een cheque. Ook dit jaar mochten zij weer een cheque met eenbedrag van 1000 euro in ontvangst nemen.

Jolanda en Carel hebben een mooie stoel gebracht voor de Boet. Van hen mogen de katten hun nageltjes er op uitproberen

Herman en An hebben weer allerlei lekkers gegeven. Voor de katten lekker voer maar ze vergeten ook de vrijwilligers nooit. Die hebben voorlopig weer wat lekkers bij de koffie

Ilse heeft mooie mandjes en dekentjes gebracht en ook nog een hondenmand en hondenvoer. We zijn daar erg blij mee

Van mevrouw Arco mochten we een mooie krabpaal en ook nog voer ontvangen. Hartelijk dank daarvoor.

Mevrouw Gerritsen kwam langs met lekkere zakjes voor de poezen en brokjes speciaal voor de botten.. Ze heeft zelf een deel aan de poezen gegeven en daarna nog gezellig zitten kletsen met Liesbeth en Inge.

Een mevrouw van de volkstuinen kwam langs met een stapel handdoeken. Ook deze giften zijn altijd zeer welkom.

Het baasje van hond Tobias uit de Dollardlaan heeft een donatie in de vorm van een geldbedrag gegeven. Ook geeft hij regelmatig andere dingen voor de poezen mee. Wij zijn hem daar zeer dankbaar voor.

Nel Tol is ook weer langs geweest. Ze wacht echt altijd totdat iedereen weg is want ze is wars van bedankjes maar toch willen wij haar in ieder geval op deze wijze danken voor al haar giften.

De kat van mevrouw Siersma is overleden en ze had een tas vol met lekkers over. Gelukkig dacht ze aan de boet zodat deze traktaties toch nog goed van pas komen.

De poezen waren er erg blij mee.

Mevrouw Gerritsen uit de Dollardlaan heeft iets lekkers uit Duitsland meegegeven. Het heet pussy de luxe en Inge dacht, bij het zien van die naam.meteen aan heel andere dingen. Ach als de poezen het maar lekker vinden.

Weer een donatie van Nel Tol.

Ze had het nodige over het hek gezet. Gelukkig kwam Roeland even langs om de katjes te begroeten want het lag in de hete zon.

Nu zit een deel in de poezenbuikjes en het andere deel in de koelkast om weer even op de goede temperatuur te komen.

Nel doet dit al jaren en iedereen is erg blij met haar.

Lenie is langs geweest en heeft een tas vol lekkers over het hek gezet. De katten zijn er weer erg blij mee.Ze heeft ook nog rieten matten gebracht en een hele mooie plantenbak.

Nel Tol is ook weer langs geweest met een lading eten en brokjes voor de katten. Zij vindt het nooit nodig om genoemd te worden maar wij zijn zo blij met mensen zoals Nel dat wij het toch doen.

Betty heeft een vuilniszak vol met vaatdoekjes en dweiltjes gebracht. Daar hebben we bij de boet altijdbehoefte aan want de bewoners maken het af en toe wel erg bont.

An en Herman hebben voor de katten en vrijwilligsters en geweldig mooi kerstpakket bezorgd. Zowel de katten als de vrijwilligster laten zich het goed smaken.

Lenie heeft medicijnen gebracht en meteen wat lekkers voor de katten mee- genomen. Ook heeft ze aan de vrijwilligers gedacht en koffiepads en lekkere koeken geschonken. Later heeft ze ook nog 4 mooie rieten stoelen gebracht.

Tuincentrum Den Helder heeft diverse lekkers geschonken.

Peter Verberne kwam langs en heeft brokjes en blikjes Sheba voor de poezen meegenomen.


Roeland en Jeannette hebben een expansievat voor de cv gedoneerd.

Henk V kwam speciaal voor dierendag langs om de poezen een rondje te geven. Nee......... geen bier maar gourmet.....vinden ze veel lekkerder

An en Herman zijn sponsoren van het eerste uur. Herman komt regelmatig langs om wat lekkers te brengen en vergeet daarbij ook nooit de vrijwilligers. Zo zorgt hij met pasen altijd voor een ruime hoeveelheid paaseitjes en ook de kerstdagen worden nooit vergeten.

An gaat zelfs zo ver dat zij voor haar verjaardag nooit een cadeau voor haar zelf vraagt maar ze vraagt haar gasten geld zodat ze bij "Jumper" een tegoedbon kan halen voor de katten. De afgelopen keer was dat een bon van 100 euro.

Het verhaal van de inbraak afgelopen jaar heeft dhr Visser zo aangegrepen dat hij een bedrag van €320 heeft gedoneerd als bijdrage aan de herstelkosten van de boet.

Ook de Rotary Den Helder/Julianadorp was diep geraakt door deze daad van vandalisme en doneerde €250,00.

Nel Tol is iemand die absoluut niet in de belangstelling wilt staan en haar donaties, in de vorm van blikjes lekkers, meestal stilletjes over het hek zet en dan snel weer weg gaat maar ook zij mag zeker niet op deze pagina ontbreken.

en dan hebben wij natuurlijk Marinus Vermooten. Het gemeenteraadslid en vorig jaar verkozen tot dierenvriend van het jaar. Elk jaar doneert hij een groot deel van zijn raadsbijdrage aan diervriendelijke organisaties en stichtingen. Het afgelopen jaar heeft hij ons weer blij verrast met een cheque ter waarde van €1000,00


Mevr Alice van Berkum kwam, net voor Sinterklaas, een grote AH tas brengen vol met lekkers en te gekke speeltjes voor de katten. Zo hadden ook zij een leuke Sinterklaas.


Zoals u hieronder lezen kunt bestaan de giften uit goederen en geld. De goederen kunnen bij de boet worden afgegeven en mocht daar niemand zijn achter het hek geplaatst worden.Mocht u niet in staat zijn het te brengen neem dan contact op met een van de vrijwilligers. Wij zorgen er dan voor dat het opgehaald wordt.


Sommigen kiezen er voor om een geldelijke donatie te doen. Hier zijn wij uiteraard ook erg blij mee. Dit kan zowel contant aan een van de vrijwilligers als door middel van storting op onze bankrekening.

Het nummer is NL12INGB0000603823 t.n.v. Stichting de Kattenboet onder vermelding van donatie.
 Veronica kwam langs toen Joke aan het werk was in de boet. Ze hebben even lekker bijgepraat en Veronica heeft een donatie gedaan als bijdrage aan de dierenartskosten. Onze dank daarvoor.

Judith heeft heerlijke ontbijtjes gedoneerd.De poezen smullen er van en binnen een zucht is het op.

Henk Visser is weer langs geweest en hij komt nooit met lege handen. Dit keer had hij veel lekkers mee voor de poezen en ook de vrijwilligers mochten zich weer te goed doen aan het lekkers.


Een geheimzinnige mevr van de Berg heeft allerlei lekkers  achtergelaten bij John. Niemand kent haar maar we zijn haar uiteraard erg dankbaar.

Nog meer geheimzinnigheid. Een meneer of mevrouw C. de Vries heeft een donatie gedaan van50 euro. Hij of zij is niet bekend maar we zijn hem/haar wel enorm dankbaar.

De overbuurvrouw van An en Herman heeft een stapel kussens gegeven die we in de zomermaanden in de buitenren kunnen leggen. Dat geeft de ren  ook weer wat extra kleur.

Regelmatig worden wij verblijd met gulle giften, groot en klein. Wij zijn daar uiteraard heel erg blij mee want zonder deze giften kunnen wij niet bestaan.

Of het nu een (groot) geldbedrag is of de restanten bij iemand thuis als de kat overleden is ..... alles is ons even lief.

De gulle gevers doen het allemaal uit liefde voor het dier en dan de kat in het bijzonder en meestal blijven ze anoniem. Om ze toch te bedanken hebben wij deze pagina toegevoegd om de mensen toch een heel klein beetje in het zonnetje te zetten.

Let wel.....deze pagina is nieuw van opzet en we moesten ergens beginnen. Het kan dus voorkomen dat u van alles gegeven heeft en (nog) niet genoemd wordt. We zijn u daarom niet minder dankbaar en we zullen ook u de volgende keer zeker noemen.

 

kattenboet.com © 2009